Direkte til Portland i Maine fra Norge

Visste du at Eimskip tilbyr regulær service til Portland i Maine fra Norge?

Eimskip startet med seilinger til Norfolk, Virginia i 1985 men flyttet hovedhavnen sin i USA til Portland i Maine i 2013. Det har vært en sterk utvikling med økning hvert år i containertransport til og fra USA. Portland er siste havnen på ruten Reykjavik Island – Halifax Nova Scotia og Newfoundland.  Å kunne tilby containertransport i mellom Norge, USA og Canada er del av markedet Eimskip har definert som sitt hjemmemarked og i tråd med målsetning om å være ledende transportselskap i nordatlanteren.

Portland, International Marine Terminal (IMT), har all infrastruktur for kunne håndtere transport av containere, om det er videretransport med bil eller tog. Togforbindelse tilbys til alle større byer i USA direkte fra havneområdet i samarbeid med Pan Am Railroad. Fryse og kjølevarer er godt tatt vare på i New England, som er senter for distribusjon av sjømat. Som kjent er transport av frossen og kjølt sjømat Eimskips spesialisering – COOL CHOICE IN LOGISTICS.

Med USA forbindelse kan vi tilby markedet transport av reefer gods eller tørrgods i containere og prosjektlast i containere og på flak til USA og Canada. Om det er olje-og gass relatert, industriell prosjektlast, eller rett og slett Burgers & Chips som skal fraktes, sørger seilingssystemet med regelmessig service til og fra Norge.

Eimskip tilbyr tjenester på begge sider av Atlanterhavet, med egne kontorer, som sørger for effektiv, pålitelig og god service.

Les mer om oss og hva vi kan tilby på eimskip.no

Fra lokalt til globalt med Eimskip

Kommentarer
Print Friendly, PDF & Email
Eimskip