En ny verden

Vi i Eimskip Norway synes barnetegningene med bilder av regnbuer og med teksten «ALT BLIR BRA» er en fin trøst i denne krevende situasjonen vi befinner oss i. I likhet med barna håper og tror vi alt blir bra til slutt. Verden blir kanskje ikke den samme, men mye vil vi forhåpentligvis kjenne igjen som før.

Eimskip Norway er del av et stort internasjonalt transportselskap med kontorer i 19 land. Hele selskapet er påvirket av COVID-19-pandemien, og landene rapporterer daglig status til ledelsen på Island. Vårt kontor i Kina har vært stengt i mange uker, men begynner så smått å våkne til liv igjen. Vi skjønner at det vil komme nye utfordringer i tiden fremover, men enn så lenge fungerer veldig mye som normalt. Det er vi svært takknemlige for.

I Norge seiler alle våre fartøy som tilnærmet normalt og terminalene losser frossen fisk som før. Sjømatnæringen er en viktig motor i norsk økonomi og verdens befolkning trenger mat. Vi lover å gjøre vårt ytterste for å transportere livsnødvendige varer for våre kunder så lenge det er last og våre fartøy har tillatelse til å laste og losse.

Med våre strenge tiltak, både til lands og til vanns, bidrar vi så godt vi kan med å redusere risikoen for smittespredning. Vi er operative på sjø og land, selv om de fleste av våre medarbeidere ved våre kontorer i Tromsø, Sortland, Ålesund og Fredrikstad har hatt hjemmekontor de siste ukene. Vi samarbeider godt via Microsoft Teams, og vi er positivt innstilt til å yte best mulig service til våre kunder. Ikke nøl med å ta kontakt med oss om du lurer på noe.

Hva som skjer videre er det vel egentlig ingen som vet på nåværende tidspunkt. Det eneste vi vet er at «ALT BLIR BRA» til slutt.

Varme hilsener med minst én meters avstand

Eimskip Norway-teamet

 

Kommentarer
Print Friendly, PDF & Email
Eimskip