The Orange Line

Den oransje linjen vår er bygd opp rundt temperatur kontrollert sjømat. Transport går fra Murmansk og langs Norges kyst til Grimsby i England, Velsen i Nederland og videre ut til andre kontinent. Vi anløper minimum en gang hver uke. Det eksporteres store volum sjømat fra Norge og vi frakter den både i frossen og kjølt form.

Vi transporterer også fryste varer fra havner og fryselager nord i Norge til kunder lengre sør i landet. Med ukentlige anløp og fleksibelt utstyr dekker vi mange havner langs kysten og sikrer kundene våre forutsigbarhet! Rekker du ikke båten i dag, så har du en ny mulighet neste uke!

Eimskip er ett internasjonalt transport selskap med kontor i over 20 land, dette gjør oss i stand til å være ett bindeledd fra Norge og ut til mange av fiskens markeder rundt om i verden. Fra Båtsfjord til Boulogne Sur Mer? Fra Tromsø til Grimsby? Fra Ålesund til Kina? Vi hjelper deg gjerne!
Kontakt oss direkte på shipping@eimskip.no

Bor du langs kysten har du kanskje sett en av «fossene» våre? Polfoss, Svartfoss, Holmfoss og Vidfoss er faste båter på den Orange linja, og om du lurer på hvor de er, finner du dem her: www.eimskip.no/livemap

Norges havner – og den Oransje Linjen

Kommentarer
Print Friendly, PDF & Email
Eimskip